Klanten en kandidaten

Klanten en kandidaten


Klaar met extra administratieve werkzaamheden? Lees verder:

Klaar met extra administratieve werkzaamheden? Lees verder:Gratis Demo aanvragen
 •  Lage leercurve
 •  Op alle apparaten te gebruiken
 •  Eenvoudige integratie en tijdbesparend
 •  Volledig geautomatiseerd

Wat kan ik met HRM en CRM-modules?

Voelt het bijhouden van de (HRM en CRM) gegevens van je klanten en kandidaten als onnodig administratief werk? Dan heb je nog niet het juiste softwaresysteem in gebruik. Het softwarepakket van Flexmeester is ontwikkeld om zo efficiënt en flexibel mogelijk te werk te kunnen gaan.

Wil jij de administratie met betrekking tot HRM en CRM ook zo efficiënt mogelijk inrichten? Vraag dan nu een demo aan en ontdek de voordelen van Flexmeester.Vraag een demo aan

Alle voordelen betreft onze HRM en CRM modules op een rij:

Tijdbesparend

De software van Flexmeester is zo ingericht dat je zelf zo weinig mogelijk gegevens hoeft in te vullen. Het handmatig invullen van overige gegevens wordt zeer eenvoudig gemaakt door de praktische inrichting. Overzichtelijke stappen die je door het proces heentrekken, zonder dat je zelf bij iedere stap een controle hoeft uit te voeren.

Eenvoud

Alles aan ons softwarepakket is zo ingericht dat het eenvoudig te begrijpen is, ook voor de beginnende intercedent. Zo kunnen nieuwe medewerkers al snel zelfstandig aan de slag en zorgt het systeem ervoor dat alle werknemers op een efficiënte en op dezelfde manier te werk gaan. 

Automatische controle

Het softwarepakket van Flexmeester is tevens je controleur. Het systeem is zo ingericht dat je geen gegevens kan vergeten in te vullen. Hierdoor heb je altijd een laatste controle en ben je verzekerd dat er geen (menselijke) fouten worden gemaakt. 

Koppelingen

Het softwarepakket is voorzien van praktische koppelingen met belangrijke instanties zoals zorgverzekeraars, RDW, KVK, ATS-systemen en planningspakketten. Door deze koppeling worden gegevens van kandidaten  automatisch ingevuld. Hierdoor heb je als intercedent meer tijd voor andere zaken. 

Overzichtelijk

Door de logische opbouw van het softwarepakket heb je altijd een overzichtelijk beeld van klant en kandidaat gegevens. Bovendien kun je zeer makkelijk door het systeem navigeren, waardoor je de benodigde gegevens binnen een paar klikken voor je hebt. 

Geschikt voor elk apparaat

Flexwerken, een werkstijl met flexibiliteit in werkplek, locatie en tijdstip is hedendaags erg populair. Daarom is het van belang dat een software op ieder apparaat goed en eenvoudig werkt. De software van Flexmeester is op alle apparaten eenvoudig te bedienen. Of het nou een vaste computer, laptop, tablet of telefoon betreft. 

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en/of vraag een gratis demo aan. Onze enthousiaste medewerkers staan jou graag te woord voor het beantwoorden van al jouw vragen!Vraag een demo aan

Neem contact op


  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39,
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336