Werving en Selectie Software

Werving en Selectie Software


Efficiëntieslag maken? Bekijk hier de voordelen van Flexmeester.

Efficiëntieslag maken? Bekijk hier de voordelen van Flexmeester.Gratis Demo aanvragen
 •  Lage leercurve
 •  Op alle apparaten te gebruiken
 •  Eenvoudige integratie en tijdbesparend
 •  Volledig geautomatiseerd

Alle voordelen betreft onze werving en selectie koppeling op een rij:

Het eenvoudig koppelen van jouw ATS-systemen is iets waar onze prioriteit en kracht ligt.

Toegankelijkheid, koppeling van externe systemen

De werving en selectie software van Flexmeester kan worden gekoppeld aan alle ATS-systemen, ook als deze met een andere programmeertaal zijn opgebouwd. Hierdoor worden gegevens makkelijk ingeladen. 

Voor ieder apparaat beschikbaar

Onze werving en selectie software is voor elk apparaat beschikbaar. Dat betekent dat zowel de front- als backoffice volledig beschikbaar zijn op tablet, telefoon en desktop.

De gekoppelde externe pakketten zijn eveneens duidelijk zichtbaar op al jouw apparaten. Dit is wel zo gemakkelijk.

Overzichtelijke Koppeling

De werving- en selectiekoppeling heeft een overzichtelijk menu binnen onze uitzendsoftware. Met vooraf ingevulde velden en minimalistische dashboards kun je in één oogopslag zien, waar je welke werving- en selectiegegevens administratief kan verwerken.

Eenvoudig ingericht

Het Flexmeester softwarepakket is zo eenvoudig mogelijk ingericht, waardoor een uitzendbureau geen tijd verliest aan het ‘begrijpen’ van de software. 

Het uitgangspunt is dat een nieuwe intercedent binnen één dag zelfstandig met ons systeem kan werken. 

Wetgeving geïntegreerd

Flexmeester is altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving met betrekking tot werving en selectie en integreert dit direct in de uitzendsoftware.  

Efficiëntieslag

Een ATS-systeem oftewel ‘Applicant Tracking System’ is een onmisbaar softwaresysteem binnen jouw bedrijfsvoering. Met een ATS-systeem houd je namelijk eenvoudig het wervingsproces bij.

In het ATS-systeem maak je verschillende vacatures op, zodat je deze vervolgens eenvoudig op verschillende websites publiceert.

Wat houdt de werving en selectie koppeling in?

Het werven en selecteren van klanten en kandidaten is opzichzelfstaand een tijdrovende taak. Laat staan de administratie hiervan. Om deze reden streven wij naar een eenvoudige te begrijpen werving en selectie software. Hierom is het koppelen van jouw eigen ATS-systemen gemakkelijk uit te voeren. Zo heb jij alle noodzakelijke gegevens omtrent werving en selectie overzichtelijk op één dashboard. Het softwarepakket is van alle gemakken voorzien, waardoor de recruiter zo weinig mogelijk tijd kwijt is aan administratieve werkzaamheden. Wil jij ook een efficiëntieslag maken met betrekking tot werving en selectie? Vraag dan nu een demo aan!  

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en/of vraag een gratis demo aan. Onze enthousiaste medewerkers staan jou graag te woord voor het beantwoorden van al jouw vragen!Demo aanvragen

Neem contact op


  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39,
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336