Over Flexmeester

Over Flexmeester


Een uniek softwarepakket voor de uitzendbranche

Een uniek softwarepakket voor de uitzendbranche •  Lage leercurve
 •  Op alle apparaten te gebruiken
 •  Eenvoudige integratie en tijdbesparend
 •  Volledig geautomatiseerd

Het ontstaan van de uitzendsoftware van Flexmeester

Het idee om een nieuw en uniek softwarepakket op de markt te brengen is ontstaan vanuit de eigen ervaring in de flexbranche. De meeste ideeën ontstaan vanuit een probleemstelling. ‘Weg met het werken van programma naar programma via excel bestanden.

De probleemstelling en het idee was duidelijk; er moet een eenvoudiger softwarepakket komen waar slechts één programma nodig is. De interfaces moeten eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn en beschikken over alle mogelijkheden van een uitzendsoftware. Er valt veel te verbeteren op het gebied van wet- en regelgeving. Fouten in loonstroken moeten zoveel mogelijk voorkomen worden door automatisering. Het uitwerken van een goed idee heeft tijd nodig. Het softwarepakket is opgebouwd met behulp van experts en specialisten in de flexbranche. Het softwarepakket is volledig gebouwd vanuit de gedachtegang van de klant. De klant weet ten slotte het beste wat er nodig is om met een efficiënt en eenvoudig te begrijpen pakket in de praktijk te werken.

Het resultaat: De perfecte software met een lage leercurve, geschikt voor de gehele uitzendbranche

Het resultaat is een uitzendsoftware die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van de klant in de uitzendbranche. Zo heb je de mogelijkheid tot de “volle breedte.” Registratie, facturatie, administratie en de mogelijkheid om Flexmeester te koppelen aan andere software. Deze vele mogelijkheden maken het voor jou dus zo fijn om met Flexmeester te werken.

De toekomst van Flexmeester

Omdat de software is gebouwd is met het oogpunt voor de toekomst, kan Flexmeester op zowel desktop als mobiel gebruikt worden. De technologie is nog lang niet achterhaald. De toekomst van Flexmeester is duidelijk; een leidende positie voor kleine tot middelgrote bedrijven in de uitzendsoftware. 

Bedacht door experts met ervaring in de uitzendbranche

Flexmeester is bedacht door experts uit de uitzendbranche en niet door programmeurs. Hierdoor biedt Flexmeester uitgebreide en krachtige mogelijkheden die samenkomen in een eenvoudige, gebruiksvriendelijke user-interface.

Flexmeester; intuïtief en eenvoudig te begrijpen

De software van Flexmeester is zo ingericht dat je zelf zo weinig mogelijk gegevens hoeft in te vullen. Het handmatig invullen van de overige gegevens wordt je zeer makkelijk gemaakt door de praktische inrichting en een aantal stappen die je door het proces heentrekken, zonder dat je zelf bij iedere stap de controle hoeft uit te voeren.

Altijd en overal toegang tot je software

Flexmeester is volledig web-based. Hierdoor heb je altijd toegang, via al je apparaten en ook onderweg. Geen gedoe meer met remote desktop of andere vertragende software.

Neem contact op


  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39,
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336