Software Koppelingen

Onze software is eenvoudig en veilig te koppelen aan andere toonaangevende softwarepakketten. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Eigen Website Koppelen

Kandidaten

Koppel je website direct met Flexmeester, zodat jouw kandidaten rechtstreeks in de software komen te staan.

PostNL

Adres Zoeker

Dankzij de API-koppeling met PostNL wordt het adres automatisch ingeladen op basis van de postcode en het huisnummer.

Securitech

ID-verificatie

Dankzij onze koppeling met Securitech en DataChecker ondersteunt Flexmeester naadloos de ID-verificatie van jouw personeel. Maak je al gebruik van een andere applicatie voor de ID-check? Laat het ons weten, en wij zorgen voor de koppeling.

RDW

Voertuiggegevens

Dankzij de API-koppeling met de RDW worden gegevens van een zakelijke auto automatisch opgehaald door middel van het kentekennummer. Voer eventueel ook de eigen bijdrage van de uitzendkracht in, daarna wordt de bijtelling automatisch berekend en toegepast in de betreffende salarisperiode.

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekering

Flexmeester heeft een naadloze API-koppeling met Zorg en Zekerheid, waardoor het aan- en afmelden van uitzendkrachten geheel automatisch verloopt. Je kunt de premiebedragen in bulk toepassen en per individu aanpassen. De premiebedragen worden automatisch verrekend in de verloningen.

KVK Handelsregister

Klantgegevens

Flexmeester heeft een API-koppeling met het Handelregister van KVK. Vul het KVK-nummer in en diverse klantgegevens zoals handelsnaam en adresgegevens worden automatisch ingeladen Gegarandeerd correcte gegevens, en dat zonder onnodig handwerk.

Belastingdienst

Digipoort

Flexmeester houdt automatisch alle gegevens omtrent loonheffingen bij en verwerkt deze in de loonaangiften. Hierdoor verloopt het opstellen van een loonaangifte of correctie-aangifte automatisch. Bovendien kunnen gebruikers via Flexmeester met slechts één klik de loonaangiften naar Digipoort verzenden.

Twinfield

Boekhoudpogramma

Flexmeester is naadloos gekoppeld aan Twinfield - Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland, dankzij onze API-koppeling worden de financiële gegevens in Flexmeester zoals verkoop- en loonjournaalposten automatisch overgebracht naar Twinfield. Het is eenvoudig om Flexmeester te koppelen aan andere boekhoudprogramma's.

Certificaat NEN4400

Rapportage

Met slechts één muisklik een uitgebreid rapport genereren dat voldoet aan de normen van de NEN4400. Het bevat relevante informatie zoals loon, contracten, fasensysteem en financiële informatie.

Ontdek hoe eenvoudig Flexmeester te koppelen is!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX