#1 meest innovatieve en intuïtieve software in Nederland

Flexmeester, dé pionier op het gebied van hightech softwareoplossingen voor uitzend-, detacherings- en payrollbedrijven. Graag stellen wij ons voor als jouw partner in innovatie. Onze missie en visie zijn erop gericht om backofficeprocessen te optimaliseren en de werkefficiëntie te verhogen. Hierdoor bereik je niet alleen aanzienlijke tijdsbesparingen, maar ook hogere winstmarges!

Flexmeester, onder andere bekend van

Missie en visie

Onze Missie

Bij Flexmeester is het onze missie om de vastgeroeste werkprocessen in de branche te doorbreken met behulp van onze gebruiksvriendelijke en innovatieve softwareoplossing. Wij streven ernaar de complexiteit van backofficeprocessen aanzienlijk te verminderen, wat resulteert in een tijdsbesparing tot wel 30%. Deze besparing komt voort uit vier elementen: een intuïtieve interface, geautomatiseerde processen, een minimum aan klikken en de mogelijkheid om eenvoudig zelf correcties door te voeren. Daarnaast kun je onze software volledig beheersen met slechts 3 á 4 trainingssessies.

Flexmeester wordt niet alleen erkend vanwege zijn geavanceerde backofficefunctionaliteiten, maar ook als een platform dat bijdraagt aan het verhogen van de winstmarges. Dit resulteert in minder benodigde uren voor jouw backofficewerkzaamheden, waardoor er meer tijd vrijkomt voor werving en selectie. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor modules, salarisstroken, facturen, en dergelijke. Onze onafhankelijkheid van derde partijen is tot stand gekomen doordat wij de backofficefunctionaliteiten volledig in eigen beheer hebben ontwikkeld. Hierdoor hoeven we niet de kosten van derden door te berekenen aan onze klanten.

Onze Visie

Onze visie is gebaseerd op het geloof dat hightech de sleutel is tot het ontgrendelen van ongekende mogelijkheden. Er voltrekt zich een revolutie in de uitzendbranche. Het is nu de tijd om de ingesleten backofficeprocessen te vernieuwen. Op die manier blijf je als bedrijf toekomstbestendig en ga je mee met de tijd. Dit is de enige manier om succesvol te blijven in deze voortdurend veranderende uitzendwereld.

Best-of-Breed-Strategie

Flexmeester hanteert een best-of-breed-strategie, wat inhoudt dat wij gespecialiseerd zijn in backofficeprocessen. We koppelen onze software uitsluitend aan andere toonaangevende softwarepakketten die zich ook richten op specifieke vakgebieden. Op deze wijze bieden we de meest innovatieve totaaloplossing aan. Onze software maakt gebruik van een low-code development platform, wat leidt tot een snelle ontwikkeling van nieuwe functies en koppelingen.

Maak kennis met ons team

Fred Mulder

Algemeen Directeur

Jan Reinder Oost

Senior Accountmanager

Sajanth Suntharan

Marketing Specialist

Patrick Luitwieler

Product Owner

Claudia van Jaarsveld

Operationeel Consultant

Barry van Wijk

Consultant

Iris Horenberg

CAO Consultant

Daniel Sousa

Tech Lead

Walton Tseng

OutSystems Developer

Efthimis Vafeidis

OutSystems Developer

Telmo Pina

OutSystems Developer

Nigel Suderée

OutSystems Developer

  • Team van experts met ruim 20 jaar ervaring in de flexbranche.
  • Breed scala aan functies om de ingesleten backofficeprocessen te optimaliseren.
  • Een tijdsbesparing tot wel 30%.
  • Een webbased SaaS-oplossing met low-code ontwikkeling. Dit leidt tot snel ontwikkelen van nieuwe functies en koppelingen.

Demo aanvragen

Vul het formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvende demo op locatie óf online. Wanneer het formulier is ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk kunnen we je positief verrassen met onze innovatieve software!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX