De meeste ideeën ontstaan wanneer je zelf tegen een probleem aanloopt. Wanneer je denkt: ‘Dit kan toch beter?’. En dat kan het meestal ook. Met die gedachte ging Henk Lubbers aan de slag met zijn creatie Flexmeester. ‘Weg met die houtje-touwtje Excel-bestanden waarin nu nog gewerkt wordt.’

De zaken op orde brengen

Als je jarenlang in de accountancy, inspectie en wet- en regelgeving in de uitzendbranche werkt, zie je een hoop fouten voorbij komen. Henk Lubbers was vaak te vinden bij uitzendbureaus en kwam zo in 2008 al op het idee om de software van deze bedrijven te verbeteren. ‘Ik heb veel gezien dat beter en efficiënter kan’, vertelt hij. ‘Of in ieder geval niet zo houtje-touwtje van programma naar programma via een Excel-bestand.’

Zeker op het gebied van wet- en regelgeving viel er veel te verbeteren. Onderbetalingen t.o.v de WML of fouten in de loonstroken van expats. Dat kan echt niet. ‘Het wordt vaak niet goed gecontroleerd en daardoor geaccepteerd. En dat terwijl zulke fouten in loonstroken je zomaar een boete van 10.000 euro kan opleveren… per uitzendkracht.’

Goede ideeën hebben tijd nodig. In 2018 legde Henk zijn plannen voor aan anderen en al snel werd er gebouwd aan een nieuw stuk software. Het IT-bedrijf Incentro werd ingezet om via het low-code platform OutSystems een mooi programma te maken. Het doel was duidelijk: een breed pakket voor de uitzendbranche waarin de gebruiker wordt geholpen in het naleven van de wet- en regelgeving. Dat scheelt een hoop papierwerk en kopzorgen.

Het resultaat: Flexmeester

Intelligence by design, zo omschrijft Henk het softwarepakket Flexmeester. ‘Bij salarisadministratie moet je doorleren om alles grondig te snappen. Die angel heb ik er zoveel mogelijk uitgehaald bij Flexmeester. Met een paar vragen brengen we logica aan en worden de verloningen volgens wet- en regelgeving ingesteld.’

En de strakke navolging van regels is niet het enige wat je in Flexmeester zult vinden.  Registratie, facturatie, administratie, volledige rapportages en de mogelijkheid om Flexmeester te koppelen aan andere software. ‘De volle breedte”, aldus Henk. Die vele mogelijkheden en intuïtieve interface maken Flexmeester zo fijn om mee te werken. Richt de software volledig in naar de wensen van jou en je bedrijf en door de lage leercurve heb je Flexmeester in een halve dag volledig onder de knie.

De toekomst van Flexmeester

Flexmeester is live! De eerste gebruikers profiteren al van deze nieuwe software. En met de applicatie zelf zit het ook goed: doordat het futureproof is gebouwd, kan Flexmeester op veel apparaten gebruikt worden en is de technologie nog lang niet achterhaald. En de toekomst van het bedrijf? ‘Nu willen we de leidende speler worden voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het is een modern stuk software, we zijn klaar voor de komende 10 jaar.’

Nieuwsgierig wat Flexmeester voor jou kan betekenen?

Vraag hier een vrijblijvende demo aan:

Neem contact op

Contactformulier


  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336