Voor veel intercedenten voelt het bijhouden van de HRM en CRM-gegevens als een administratieve rompslomp. Dat moet eenvoudiger en efficiënter kunnen was de gedachte van een aantal ex-medewerkers in de uitzendbranche. Dit was één van de uitgangspunten voor de uitzendsoftware van Flexmeester. Doordat de software is ontwikkeld in samenwerking met experts en specialisten in de flexbranche en volledig gebouwd vanuit de gedachtegang van de klant. Dit is dan ook de reden dat de uitzendsoftware van Flexmeester wordt gekenmerkt door vele voordelen ten opzichte van concurrerende softwaresystemen. Lees nu verder en ontdek alle voordelen! 

Tijdbesparend door hoge efficiëntie 

(Ex-)Intercedenten weten als geen ander hoeveel tijd de administratieve taken in beslag kunnen nemen. De uitzendsoftware van Flexmeester is ingericht met als focus om alle benodigde informatie overzichtelijk weer te geven, maar ook om het administratieve proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo is onderlinge facturatie mogelijk. Verder is de facturatie- en verloningsprocedure zo veel als mogelijk geautomatiseerd. Door de efficiënte interface wordt het inregelen van tarieven op klant, project en plaatsingsniveau een koud kunstje.  

Eenvoud & duidelijkheid 

Ons uitzendsoftware heeft een zeer lage leercurve, waardoor nieuwe medewerkers binnen no-time wegwijs worden in het systeem. De dashboards zijn zeer overzichtelijk ingericht, waardoor je altijd snel de benodigde informatie kunt vinden en verwerken. Het systeem is te koppelen met met bijna ieder ander pakket.  

Flexibiliteit 

Iedere intercedent heeft zijn of haar eigen voorkeuren qua welke gegevens hij of zij graag op het dashboards ziet. De dashboards van de Flexmeester uitzendsoftware zijn dan ook helemaal in te stellen op persoonlijke voorkeur. De uitzendsoftware kan eenvoudig met externe ATS-systemen worden gekoppeld, waardoor alle noodzakelijke gegevens overzichtelijk op één plek kunnen worden getoond. Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot het systeem, op alle apparaten. Zo kun je ook onderweg altijd alle gegevens bij de hand heeft. 

Nieuwe updates: nog meer voordelen 

We zijn constant bezig om ons softwaresysteem te verbeteren en voeren dan ook regelmatig updates door met nieuwe functionaliteiten. In ons laatste update hebben we de volgende functionaliteiten toegevoegd: 

Dashboard 

De dashboards zijn interactief. Dit wil zeggen dat de signaleringen worden afgestemd binnen de rol die je hebt in de applicatie. Hier zie je op een overzichtelijke manier interactieve gegevens. Vervolgens kun je op deze gegevens klikken om de achterliggende data te bekijken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld verzuimacties of het aantal contracten in je workflow zetten en dit gelijk verwerken. Hiervoor hoef je geen extra koppelingen te maken. Dit bespaart tijd en geld. 

Integratie met Outlook 

Er is een integratie met Outlook toegevoegd. Hierdoor worden Outlook functionaliteiten zoals je agenda en E-mail gekoppeld met de Flexmeester software, waardoor je alles overzichtelijk in het systeem kunt zien. Je hoeft dus niet meer speciaal naar Outlook om je agenda in te zien of om je relatie een email te sturen. 

CRM update 

Het invoeren van prospects wordt een stuk eenvoudiger. Wanneer je alle velden hebt ingevuld wordt er automatisch een offerte gemaakt die je kunt opsturen naar de klant. Wanneer de prospect de offerte ondertekent wordt deze automatisch omgezet naar klant. Hierbij worden automatisch de juiste CAO, tarieven en andere relevante voorwaarden ingevuld. Het onboardingsproces wordt dus een stuk makkelijker en efficiënter gemaakt. Dit helpt je tevens om een accurate forecast te maken. 

Klantportaal 

Er is een klantportaal toegevoegd. De klant kan hier eenvoudig uren doorgeven, facturen downloaden en alle overige essentiële documenten inzien. Het klantportaal correleert één op één met de uitzendsoftware. 

Mobiele app 

Er is een mobiele app ontwikkeld voor de uitzendkrachten. De uitzendkrachten kunnen hier alle essentiële documenten ontvangen en tekenen. De app wordt nog uitgebreid, waarna uitzendkrachten de beschikbaarheid en gewerkte uren tevens kunnen doorgeven via de app. 

Nieuwsgierig wat Flexmeester voor jou kan betekenen?

Vraag hier een vrijblijvende demo aan:

Neem contact op

Contactformulier


  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336