Externe koppelingen

Externe koppelingen


Flexmeester koppelt naadloos met diverse externe partijen en softwarepakketten.

Flexmeester koppelt naadloos met diverse externe partijen en softwarepakketten.Gratis Demo aanvragen
 •  Lage leercurve
 •  Op alle apparaten te gebruiken
 •  Eenvoudige integratie en tijdbesparend
 •  Volledig geautomatiseerd

Met de koppelingen van Flexmeester is de overstap naar een ander systeem makkelijker dan ooit

Flexmeester beschikt over flexibele externe koppelingen om ieder deel van jouw workflow naar wens uit te breiden. Aanvullende gegevens van klanten en personeel worden automatisch ingeladen, ook bij software in andere programmeertalen.

Heb je al een pakket in gebruik, en twijfel je over de overstap? Met Flexmeester is de integratie naadloos. Bovendien zijn jouw koppelingen zichtbaar op al jouw apparaten; het voordeel van web based software!

Werving en selectie software / ATS systeem

Maak jij gebruik van een ATS systeem (Applicant Tracking System) als werving software voor jouw personeel? Alle werving en selectie software is direct te koppelen met Flexmeester, ook als deze in een andere programmeertaal is. Nooit meer handmatig gegevens overtypen.

Ook zonder ATS systeem of andere werving software kan jouw website direct met Flexmeester gekoppeld worden, zodat jouw kandidaten rechtstreeks in het systeem komen te staan.

Financiële pakketten

Flexmeester koppelt gemakkelijk met bekende financiële pakketten, waaronder Exact, Twinfield, Snelstart en Accountview.

Ook als je al een ander boekhoudpakket in gebruik hebt, is de overstap naar Flexmeester zeer vlot en eenvoudig. Blijf jouw facturatie en verloning doen op de manier die je gewend bent, maar geniet van de flexibiliteit van Flexmeester.

Zorgverzekeraars

Onze HRM koppelt naadloos met zorgverzekeraars en andere partijen, zoals Zorg en Zekerheid, HollandZorg en UWV. Zo heb jij de belangrijke gegevens van jouw personeel binnen handbereik.

ID-verificatie

Met onze koppeling voor o.a. Digivotion, Securitech en DataChecker ondersteunt Flexmeester naadloos de ID-verificatie van jouw personeel. Maak je al gebruik van een andere applicatie die de ID-check uitvoert? Laat het ons weten, en wij zorgen voor de koppeling.

Planningspakketten

Flexmeester kan koppelen met uiteenlopende planningspakketten voor het plaatsen van jouw werknemers. Ook als je al andere software in gebruik hebt, is deze makkelijk met Flexmeester te integreren.

Certificaten

Flexmeester biedt ondersteuning voor diverse certificaten en keurmerken, waaronder NEN4400, PayOK en VCU. Zo heb jij jouw certificering altijd binnen handbereik wanneer dit vereist is. Alle actuele wet- en regelgevingen voor jouw uitzendbureau heb jij keurig in overzicht.

RDW

Heeft jouw uitzendbureau behoefte aan inzicht in voortuiggegevens uit het kentekenregister? Met Flexmeester is deze koppeling voor gegevens ingebouwd, waardoor de bijtelling automatisch berekend wordt over de betreffende salarisperiode.

KVK

Koppel direct met actuele data uit het Handelregister met onze KVK API. Diverse klantgegevens als handelsnamen, adressen en KVK-nummers worden automatisch ingeladen en hoef je nooit meer handmatig over te typen. Gegarandeerd correcte gegevens, en dat zonder onnodig handwerk.

Enthousiast geworden?

Vraag onze gratis demo aan en ontdek Flexmeester, het softwarepakket dat jouw uitzendbureau naar een hoger niveau tilt.

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste medewerkers, en wij helpen je verder!

  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39,
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336