Het certificaat van Twinfield

Flexmeester beschikt over een gecertificeerde API-koppeling met Twinfield - Wolters Kluwer! Deze koppeling zorgt voor de automatische overdracht van financiële gegevens, waaronder verkoop- en loonjournaalposten.

Het certificaat van Twinfield - Wolters Kluwer

Trots om aan te kondigen dat Flexmeester software het officiële certificaat heeft ontvangen van Twinfield - Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland.

API-Koppeling

Ons team heeft succesvol een API-koppeling ontwikkeld met Twinfield. Hierdoor worden financiële gegevens, zoals verkoop- en loonjournaalposten in Flexmeester, automatisch overgebracht naar Twinfield zonder dat gebruikers hier actief bij betrokken hoeven te zijn.

Met slechts één klik kunnen gebruikers in Flexmeester een rapportage genereren met een totaaloverzicht van de verkoop- en loonjournaalposten. Hiermee kunnen gebruikers controleren of alle gegevens correct zijn overgedragen naar Twinfield.

Snelle Ontwikkeling door Low-Code Programmering

Dit certificaat bevestigt niet alleen de kwaliteit van onze software, maar ook het commitment van ons team om snel innovatieve oplossingen te leveren die voldoen aan de hoogste normen in de uitzendbranche.

Bedankt Twinfield - Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland voor jullie vertrouwen en het certificaat! Uiteraard willen we een groot compliment geven aan ons eigen team. - jullie harde werk en toewijding hebben dit mogelijk gemaakt!

Flexmeester Eenvoudig Te Koppelen

Onze software is eenvoudig en veilig te koppelen aan andere toonaangevende softwarepakketten. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ontdek waarin Flexmeester het verschil maakt!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX