Flexmeester partner van FleXevent - 2023

Lees het artikel over het FleXevent van 2023 en Flexmeester, de partner van het FleXevent. Ontdek de groeigeheimen van de FlexTopGroeiers.

Flexmeester partner van het FleXevent - 2023

Het FleXevent op 8 juni 2023 in het Van der Valk hotel in Utrecht was een fantastische ervaring! We hebben er veel waardevolle lessen uit gehaald.

Wim Davidse was de dagvoorzitter van dit event en hij sprak onder andere over de werkersrevolutie: Hij beschreef de revolutie in 3 woorden: VerrukkelijkVast, ZwierigZzP en DeliciousDeta. Het wordt steeds meer een kandidatenmarkt (B2C). Helaas stopt Wim Davidse na 9 jaar als hoofdredacteur bij Flexmarkt en wordt de rol overgenomen door Marco Hendrikse.

Awards FlexTopGroeiers uitgereikt tijdens FleXevent

Het was een grote eer om de award uit te reiken aan Unit U (< 20 mln). Fred Mulder, de directeur van Flexmeester reikte de award uit. Nogmaals gefeliciteerd Robert Samson, Bas Lissenberg en het hele team van Unit U! Ook felicitaties aan de andere FlexTopGroeiers: Maqqie (20-50 mln), Elevation Group (50-150 mln), Labour of Power Company (150-500 mln), en House of HR (> 500 mln).

Hierbij tref je het artikel aan over de groeigeheimen van Unit U: Bliksemstart voor detacheerder Unit U

Via deze link kun je de video bekijken waarin Fred Mulder, de eigenaar van Flexmeester, de award uitreikt aan Unit U.

Inspirerende spreker: Han Mesters

Daarnaast deelde Han Mesters veel waardevolle kennis en dat deed hij leuk met zelfspot! Hier zijn enkele voorbeelden:

  • In New York werkt 34% van de werknemers als freelancer.
  • In 2021 waren er in de VS in totaal 33 miljoen uitzendkrachten in voltijdsequivalent (FTE).
  • Uitzendkrachten vormen nu meer dan 40% van de Amerikaanse beroepsbevolking.
  • 82% van de organisaties meldt dat geschoolde uitzendkrachten de helft of meer van hun personeelsbestand uitmaken.

Inspirerende spreker: Ayca Szapora

Ayca Szapora was een inspirerende spreker met humoristische en leuke moves. We hebben echt veel van haar geleerd. Wist je dat de neocortex maar een verwerkingscapaciteit van 60 bits per seconde heeft, terwijl het onbewuste brein maar liefst 11,2 miljoen verwerkt? Het onbewuste brein verwerkt dus wel 99 procent van alles wat we doen!

Keynote van Brahim Zaari en Ebert Koehorst

De keynote van Brahim Zaari (operationeel directeur bij Feel Flex) liet zien dat alles door de strot duwen van de werknemer toch niet echt efficiënt werkt bij organisatieveranderingen, haha! En Ebert Koehorst (directeur bij VAPRO Detachering), als hij iets wil, wil hij het meteen hebben! Bedankt voor het delen van de interessante verhalen. De conclusie van deze keynote is dat "High Impact" het resultaat is van "High Tech" gecombineerd met "High Touch". Flexmeester, de #1 meest innovatieve backoffice software van Nederland, kan hier ook voor zorgen!

#1 innovatieve uitzendsoftware van Nederland

Flexmeester is dé meest innovatieve backoffice software van Nederland, speciaal ontwikkeld voor uitzend-, detacherings- en payrollbedrijven. Ons bedrijf bestaat al langer dan 6 jaar en wij garanderen een tijdsbesparing tot wel 30%! Dankzij onze geautomatiseerde processen, ontworpen door flex-experts met meer dan 20 jaar ervaring, wordt repetitief werk geminimaliseerd en is onze software uiterst gebruiksvriendelijk. Het is tijd om jouw flexbureau om te vormen tot een toekomstbestendig bedrijf.

Bij Flexmeester geloven we in innovatie en vooruitstrevend denken. Onze software is ontwikkeld op het nieuwste low-code development platform, waardoor we snel kunnen inspelen op wetswijzigingen, klantbehoeften en verbeteringen in onze SaaS-oplossing.

Onze ambitie is om dé totaaloplossing te worden voor de flexbranche. Dit gaan we realiseren door naadloze koppelingen te maken met andere toonaangevende pakketten die zich ook specialiseren in één vakgebied.

Fred Mulder, de directeur, geeft jullie in de onderstaande video een impressie van Flexmeester.

Ontdek waarin Flexmeester het verschil maakt!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX