Uitzendsoftware met 7,5% korting voor NBBU-leden!

Ontdek de voordelen van onze innovatieve uitzendsoftware met 7,5% korting voor NBBU-leden. Bespaar tot 30% tijd op uw backofficeprocessen.

Uitzendsoftware met 7,5% korting voor NBBU-leden!

Met trots delen wij dat onze uitzendsoftware nu officieel vermeld staat op de website van de NBBU, dé brancheorganisatie voor professionele intermediairs in de arbeidsmarkt. Dit bevestigt onze positie als betrouwbare partner binnen de uitzendbranche.

Als blijk van onze waardering voor de NBBU-community, bieden we alle NBBU-leden een exclusief voordeelaanbod: 7,5% korting op het eerste jaar van de overeenkomst voor onze uitzendsoftware. Met Flexmeester bespaart u tot wel 30% aan tijd op uw backofficeprocessen.

Efficiëntie, Expertise, en Innovatie met Flexmeester

  • Tijdsbesparing tot 30% dankzij ontwikkeling door flex-experts met gebruiksvriendelijkheid als prioriteit en geautomatiseerde afhandeling van repetitieve taken. Voer specifieke handelingen snel uit en pas gemakkelijk correcties toe.

  • Wij begrijpen de uitzendbranche. Ons team bestaat uit experts met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche, die direct telefonisch voor jou klaarstaan.

  • Een extreem snelle ontwikkeltijd dankzij low-code programmeren. Dit resulteert in een vlotte implementatie van nieuwe functies en koppelingen.

  • Flexmeester biedt een breed scala aan klantgerichte functies, waaronder HRM, contractbeheer, CRM, CAO-module, urenregistratie, mobiele app, klantportaal, verloning, facturatie en nog meer.

Kies voor innovatie en blijf toekomstbestendig ondernemen!

Ontdek waarin Flexmeester het verschil maakt!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX