Uitzendsoftware voor de Uitzendbranche!

Innovatieve uitzendsoftware: Ontwikkeld door flex-experts met 20+ jaar ervaring en voor de moderne uitzendbranche! Tijdsbesparing tot wel 30%!

Flexmeester: Revolutionaire Uitzendsoftware voor de Moderne Uitzendbranche!

Flexmeester heeft al geruime tijd een prominente rol binnen de uitzendbranche en staat bovenaan als aanbieder van de meest innovatieve software in Nederland. Met een specifieke focus op de backoffice. Deze software is exclusief ontwikkeld voor detacherings-, uitzendbureaus en payrollbedrijven. Bovendien is de uitzendsoftware gebouwd op het moderne low-code development platform genaamd "OutSystems". Dit stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen in de wetgeving, klantbehoeften en verbeteringen in de software.

Ons team bestaat uit experts met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en zij staan klaar voor snelle telefonische ondersteuning. Onze intuïtieve uitzendsoftware staat garant voor een tijdsbesparing tot wel 30%! Deze efficiëntie is het resultaat van de ontwikkeling door flex-experts met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en de automatisering van repetitieve taken. Bovendien kun je met slechts enkele muisklikken specifieke handelingen binnen de software uitvoeren en zelf gemakkelijk correcties aanbrengen. 

De uitzendsoftware biedt een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en je het binnen een halve dag onder de knie krijgt. Onze software voldoet aan de actuele regelgeving en is volledig compliant. Flexmeester is een SaaS-oplossing die volledig webbased is. Dit houdt in dat het overal en op alle devices kan worden gebruikt, zoals een Macbook en IMac. Onze ambitie is om een totaaloplossing te bieden aan de uitzendbranche en dit gaan we bereiken door onze uitzendsoftware eenvoudig te koppelen met andere toonaangevende softwarepakketten, die zich ook specialiseren in specifieke vakgebieden.

Onze kernwaarden

Wij staan voor expertise, verbinding en innovatie.

Expertise

Ons team, bestaande uit experts met ruim 20 jaar ervaring in de flexbranche, zorgt ervoor dat de Flexmeester uitzendsoftware een intuïtieve interface heeft en automatisch up-to-date is van de meest actuele regelgeving compliance. Kortom: Flexmeester, voor en door de uitzendbranche!

Verbinding

Wij geloven in de kracht van verbinding. We begrijpen dat persoonlijke aandacht onmisbaar is voor een succesvolle samenwerking. Hierom bieden wij snelle telefonische ondersteuning aan uitzendbureaus voor al hun vragen en wensen voor in de software. Dit alles wordt met groot enthousiasme en vanuit onze passie verricht.

Innovatie

De meeste uitzendsoftware pakketten in de uitzendbranche zijn wel meer dan 15 jaar oud. In de tussentijd zijn deze programma’s alleen in een moderner jasje gestoken, daardoor is het geen verrassing dat het lang duurt om bepaalde bugs op te lossen en nieuwe features te implementeren in de uitzendsoftware.

Bij Flexmeester geloven we in innovatie en toekomstgericht denken. Onze software is ontwikkeld op het nieuwste low-code development platform genaamd OutSystems, wat ons in staat stelt snel te reageren op veranderingen in de wetgeving, klantbehoeften en verbeteringen in de software.

De voordelen van Flexmeester uitzendsoftware

  • Snelle en kwalitatieve helpdesk! Wij begrijpen de uitzendbranche en ons team bestaat uit flex-experts met jarenlange ervaring binnen de uitzendsector, die direct telefonisch voor jou klaarstaan.
  • Een tijdsbesparing tot wel 30%! Deze efficiëntie is het resultaat van de ontwikkeling door flex-experts met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en de automatisering van repetitieve taken. Bovendien kun je met slechts enkele muisklikken specifieke handelingen binnen de software uitvoeren en zelf gemakkelijk correcties aanbrengen.

  • Flexmeester is een SaaS-oplossing die volledig webbased is. Dit houdt in dat het overal en op alle devices kan worden gebruikt, zoals een Macbook en IMac.

  • Alle modules in één platform. Flexmeester biedt een breed scala aan klantgerichte functies, waaronder HRM, contractbeheer, digitaal ondertekenen, CRM, CAO-module, urenregistratie, mobiele app, klantportaal, verloning, facturatie en nog veel meer.

  • Eén term: Extreem snelle ontwikkeltijd dankzij het gebruik van low-code programmeren. Dit leidt tot snel ontwikkelen van nieuwe functies en koppelingen.

 

Kies voor Flexmeester, Nr. 1 meest innovatieve software van Nederland of blijf frustreren!

Ontdek waarin Flexmeester het verschil maakt!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX