Software voor de uitzendbranche

Ontdek hoe Flexmeester, een intelligente software voor de uitzendbranche, de naleving van wet- en regelgeving vereenvoudigt. Lees hoe dit moderne platform, ontworpen met het oog op flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Profiteer van de veelzijdige functionaliteiten en toekomstbestendige technologie van Flexmeester.

De nieuwste software voor de uitzendbranche, Flexmeester: ''intelligence by design''

De meeste ideeen ontstaan wanneer je zelf tegen een probleem aanloopt. Wanneer je denkt: dit kan toch beter?. En dat kan het meestal ook. Met die gedachte ging Henk Lubbers aan de slag met zijn creatie Flexmeester. Weg met die houtje-touwtje Excel-bestanden waarin nu nog gewerkt wordt.

De zaken op orde brengen

als je jarenlang in de accountancy, inspectie en wet- en regelgeving in de uitzendbranche werkt, zie je een hoop fouten voorbij komen. Henk Lubbers was vaak te vinden bij uitzendbureaus en kwam zo in 2008 al op het idee om de software van deze bedrijven te verbeteren. Ik heb veel gezien dat beter en efficienter kan, vertelt hij. Of in ieder geval niet zo houtje-touwtje van programma naar programma via een Excel-bestand.

Zeker op het gebied van wet- en regelgeving viel er veel te verbeteren. Onderbetalingen t.o.v. de wml of fouten in de
loonstroken van expats. Dat kan echt niet. Het wordt vaak niet goed gecontroleerd en daardoor geaccepteerd. En dat terwijl zulke fouten in loonstroken je zomaar een boete van 10.000 euro kan opleveren... per uitzendkracht.

Goede ideeen hebben tijd nodig. In 2018 legde Henk zijn plannen voor aan anderen en al snel werd er gebouwd aan een nieuw stuk software. Het IT-bedrijf Incentro werd ingezet om via het low-code platform Outsystems een mooi programma te maken. Het doel was duidelijk: een breed pakket voor de uitzendbranche waarin de gebruiker wordt geholpen in het naleven van de wet- en regelgeving. Dat scheelt een hoop papierwerk en kopzorgen.

Het resultaat: Flexmeester

intelligence by design, zo omschrijft Henk het softwarepakket Flexmeester. Bij salarisadministratie moet je doorleren om alles grondig te snappen. Die angel heb ik er zoveel mogelijk uitgehaald bij Flexmeester. Met een paar vragen brengen we logica aan en worden de verloningen volgens wet- en regelgeving ingesteld.

En de strakke navolging van regels is niet het enige wat je in Flexmeester zult vinden.  Registratie, facturatie, administratie, volledige rapportages en de mogelijkheid om Flexmeester te koppelen aan andere software. De volle breedte, aldus Henk. Die vele mogelijkheden en intuitieve interface maken Flexmeester zo fijn om mee te werken. Richt de software volledig in naar de wensen van jou en je bedrijf en door de lage leercurve heb je Flexmeester in een halve dag volledig onder de knie.

De toekomst van Flexmeester

Flexmeester is live! De eerste gebruikers profiteren al van deze nieuwe software. En met de applicatie zelf zit het ook goed: doordat het futureproof is gebouwd, kan Flexmeester op veel apparaten gebruikt worden en is de technologie nog lang niet achterhaald. En de toekomst van het bedrijf? Nu willen we de leidende speler worden voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het is een modern stuk software, we zijn klaar voor de komende 10 jaar.

Ontdek waarin Flexmeester het verschil maakt!

Dit zeggen ervaren gebruikers

Toen wij als Take Care Works gingen starten wilden we graag werken met een uitzendsoftware die gebruiksvriendelijk is en waar we als 'kleine speler' de aandacht zouden krijgen die we graag willen om te kunnen groeien. Flexmeester maakt deze wensen waar! Inmiddels hebben we in Flexmeester een database opgebouwd van rond de 200 medewerkers. Fantastisch systeem met zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht!
Sjoerd Gelok Take Care Works
Eén van de voordelen van Flexmeester is dat de verloning en facturatie synchroniseren met de urenregistratie van onze kandidaten. Dit voorkomt fouten tijdens het facturatie- en verloningsproces en ondersteunt bovendien onze audits voor het Stichting Normering Arbeid (SNA).
Kadir Karaca KRC FLEX