Uitzendsoftware van Flexmeester

Uitzendsoftware van Flexmeester


Hét moderne softwarepakket voor jouw uitzendbureau

Hét moderne softwarepakket voor jouw uitzendbureau
Gratis demo aanvragen Neem contact op
 •  Lage leercurve
 •  Op alle apparaten te gebruiken
 •  Eenvoudige integratie en tijdbesparend
 •  Volledig geautomatiseerd

De uitzendsoftware die jij nodig hebt
in één overzichtelijke workflow

Flexmeester combineert alle modules die jij als uitzendbureau nodig hebt
in één functioneel softwarepakket. Wat bevat ons pakket allemaal? Lees hieronder verder!

CRM Uitzendsoftware

Geen uitzendbureau kan zonder goede CRM (Customer Relation Management). Je wilt immers perfect overzicht van jouw klantgegevens hebben.

De CRM van Flexmeester is speciaal op maat gemaakt voor de flexbranche en is naadloos in het pakket geïntegreerd. In ons systeem voer je je klantgegevens stapsgewijs in, en met de standaard eindcontrole ben je er verzekerd van dat er geen fouten gemaakt worden.


> Lees meer

HRM Uitzendbureau Software

Met onze HRM (Human Resource Management) software heb jij de gegevens van jouw personeel altijd inzichtelijk. Met de verschillende dashboards navigeer je makkelijk tussen dagelijkse werkzaamheden voor intercedenten en management. Bovendien koppelt onze module naadloos met zorgverzekeraars en andere partijen.


> Lees meer

Zelf Flexmeester ervaren? Ontdek de voordelen met onze gratis demo!

CAO Uitzendsoftware

Met onze geïntegreerde cao-module ben jij verzekerd van een foutloze plaatsing van jouw flexkrachten bij de klant. Actuele regelgevingen, correcte uurlonen en andere gegevens zijn altijd binnen handbereik. Flexibele voorwaarden, zoals een wisselend uurtarief per klant, zijn met Flexmeester duidelijk en overzichtelijk.


> Lees meer

Facturatie en verloning
Uitzendbureau software

Onze uitzendsoftware biedt een volledig geautomatiseerde facturatie en verloning. In combinatie met de verschillende werksoorten in de cao-module wordt alles overzichtelijk verwerkt, ook bij afwijkende regels op bijvoorbeeld persoons- of projectniveau.

Is de plaatsing gedaan en het salaris geboekt? Dan staat de factuur al klaar voor controle.


> Lees meer

Voor én door uitzendbureau’s

Flexmeester is speciaal ontwikkeld door experts uit de uitzendbranche. Een praktisch en functioneel pakket op basis van jaren praktijkervaring.

 • Alle modules die je nodig hebt in één pakket
 • Web based, dus altijd toegankelijk
 • Koppelt naadloos met externe software

Externe koppelingen
Software voor uitzendbureaus

Recruitment – Maak jij gebruik van een ATS (Applicant Tracking System) voor jouw personeelswerving? Alle ATS-software is direct te koppelen met Flexmeester, ook als deze in een andere programmeertaal is. Ook zonder ATS kan jouw website direct gekoppeld worden, zodat jouw kandidaten rechtstreeks in het systeem komen te staan.

HRM – Onze HRM koppelt naadloos met zorgverzekeraars en andere partijen, zoals Zorg en Zekerheid, HollandZorg en UWV. Zo heb jij de belangrijke gegevens van jouw personeel binnen handbereik.

ID-verificatie – Met onze koppeling voor o.a. Digivotion, Securitech en DataChecker ondersteunt Flexmeester naadloos de ID-verificatie van jouw personeel. Maak je al gebruik van een andere applicatie die de ID-check uitvoert? Laat het ons weten, en wij zorgen voor de koppeling.


> Lees meer

Externe koppelingen

Uitzendbureau software onderdelen

Financiële pakketten – Flexmeester koppelt gemakkelijk met financiële pakketten, waaronder Exact, Twinfield, Snelstart en Accountview. Ook als je al een ander boekhoudpakket in gebruik hebt, is de overstap naar Flexmeester zeer vlot en eenvoudig. Blijf jouw facturatie en verloning doen op de manier die je gewend bent, maar geniet van de flexibiliteit van Flexmeester.

Certificaten – Flexmeester biedt ondersteuning voor diverse certificaten en keurmerken, waaronder NEN4400, PayOK en VCU. Zo heb jij jouw certificering altijd binnen handbereik voor raadpleging wanneer dit vereist is. Alle actuele wet- en regelgevingen voor jouw uitzendbureau heb jij keurig in overzicht.

Met onze externe koppelingen maakt Flexmeester de overstap naar een ander systeem makkelijker dan ooit!


> Lees meer

Aan de slag met Flexmeester in 3 stappen

1. Vraag de gratis demo aan

2. Ervaar het gebruiksgemak

3. Snelle en makkelijke overstap

Enthousiast geworden?

Vraag onze gratis demo aan en ontdek Flexmeester,
het softwarepakket dat jouw uitzendbureau naar een hoger niveau tilt.

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met
onze enthousiaste medewerkers, en wij helpen je verder!

  Contactgegevens

  Vragen, opmerkingen of geïnteresseerd in een gratis demo? Neem dan gerust contact met ons op.

  Dwarsweg 39,
  5301 KB Zaltbommel
  KvK: 82268614

  info@flexmeester.nl
  085 – 0762336